fbpx

Tananyagaim

Brand challenge #kommunikáció

an  d

Feldobjuk a kommunikációdat

Megvan a tudás, már csak egy kis lendület és önfegyelem kellene ahhoz, hogy tényleg elindítsd a márkád kommunikációját, ahogyan azt megálmodtad?

Szükséged lenne egy kis kezdeti lendületre, valakire, aki posztról posztra fogja a kezedet? Hajlamos vagy a marketingedet elhanyagolni, és szükséged lenne arra, hogy néhanapján valaki enyhén fenéken billentsen, hogy tényleg csináld?

Kicsit kifulladt a kommunikációd és jó lenne új lendületet szerezni? Kell valaki, aki végre kilökdös a komfortzónádból, és új lendületet és ötleteket hoz a kommunikációdba? Pontosan ez a Brand challenge #kommunikáció lényege.

Mi is ez a Brand challenge #kommunikáció?

Brand challenge #kommunikáció egy 5 hetes kihívás, amely során 15 munkafüzetet kapsz. 5 héten keresztül megmondjuk, miről és hogyan posztolj, amíg annyira magabiztos és rutinos nem leszel, hogy utána már egyedül is menni fog a posztolás. 

Ezek alaposan kidolgozott, példákkal teletömött, 16 oldalas munkafüzetek, amelyek egy elméleti részt és néhány feladatot tartalmaznak. 

Miután megrendelted a kihívást, hozzáférést kapsz egy felülethez, ahol mindig megtalálod az aktuális feladatokat, amelyeket el kell végezned. Az anyagokhoz a hozzáférésed a kihívás után is megmarad: annyiszor nézed meg újra, ahányszor csak akarod. 

Garantáljuk neked, hogy az 5. hét végére a márkád egy teljesen új szintre fog emelkedni!

Mit nyersz belőle?

A Brand challenge-ből rengeteget fogsz tanulni, mert nem csupán egy feladatot kapsz, hanem ezzel együtt tudásra teszel szert. A munkafüzetedben ugyanis minden feladat mellé jár egy elméleti rész is, amit el kell olvasnod. Tehát 15 haladó szintű szakmai cikket is a rendelkezésedre bocsátunk.  

A kihívást akárhányszor elvégezheted. Ez azt jelenti, hogy a munkafüzetek a birtokodban maradnak, így a feladatokat bármikor újra előveheted.

Úgy érzed majd, mintha 5 héten keresztül ott lenne melletted egy szakember, aki megmondja, mit és hogyan csinálj, és támogat.

A kihívás feladatai olyan kutatási adatokkal alátámasztott, kipróbált és bizonyított kommunikációs technikák, amelyek alkalmazásával az 5. hét végére a márkád garantáltan egy teljesen új szintre fog emelkedni.

Brand challenge #kommunikácó a Te vagy a brand megszokott színvonalán zajlik: gyakorlatias, valóban működő módszerek és feladatok, érthetően elmagyarázva és profi színvonalon kidolgozva. 

B r a n d

A Brand challenge menete

A Brand challenge 5 hétig tart.

15 munkafüzetet kapsz és minden héten három leckét kell belőle végrehajtanod. Ebben találsz némi elméletet és gyakorlati feladatokat is, amelyeknek a lényege, hogy minden alkalommal írnod kell egy posztot a mi iránymutatásunk alapján. 

A feladatokat érdemes hétfőn, szerdán és pénteken végrehajtani, így ez mindeközben folyamatosságra is nevel. De természetesen a saját ütemedben is feldolgozhatod a feladatokat.

Miután megrendelted a kihívást, hozzáférést kapsz egy felülethez, ahol mindig megtalálod az aktuális feladatokat, amelyeket el kell végezned. Az anyagokhoz a hozzáférésed a kihívás után is megmarad: annyiszor nézed meg újra, ahányszor csak akarod. 

Brand challenge #kommunikáció résztvevői a Te vagy a brand EXKLUZÍV zárt Facebook csoportban kapnak bátorítást a feladatokhoz, és itt találkozhatnak a többi résztvevővel.

Brand challenge végzői a csoportban vagy e-mailben feltehetik a kérdéseiket, ha bármiben bizonytalanok.

Challenge

Ezek a munkafüzetek borítói

Kinek szól ez a kihívás?

Brand challenge azoknak szól, akik építik a brandjüket az online térben, szeretik a kihívásokat és szeretnének játékos módon fejlődni.

A kihívásból akkor is tudsz profitálni, ha már haladóbb márkaépítő vagy, mert garantáljuk neked, hogy olyan ötleteket is hozunk, amilyeneket még biztosan nem próbáltál. Kicsit kizökkentünk a komfortzónádból, és új színt hozunk az eddigi kommunikációdba.

Csábi Boróka

Kik vagyunk mi?

Ha már végeztél Te vagy a brand tanfolyamot, akkor pontosan tudod: küldetésünk, hogy színvonalas, korszerű és gyakorlatias tudást hozzunk a magyar vállalkozóknak és marketingeseknek közösségi média, branding, tartalommarketing és online marketing témában. Több mint 3000 embert képeztünk az utóbbi években, és pontosan tudjuk, milyen nehézségeitek vannak, ha márkaépítésre és tartalomkészítésre kerül a sor. Mi magunk is elkötelezetten építjük a márkánkat, mert hiszünk a márkaépítés erejében, és minden nap megtapasztaljuk annak előnyeit. Ügyfeleinket is erre oktatjuk, vagy segítünk nekik a kivitelezésében.

A brand kihívások pedig rásegítést nyújtanak ahhoz, hogy az elméletet átültessétek a gyakorlatba; motiválunk és bátorítunk benneteket, hogy kilépjetek a komfortzónátokból és egyre magabiztosabban kommunikáljatok!

Csatlakozz a kihíváshoz most!

Brand challenge #kommunikáció

A megrendelés véglegesítése után, azonnal megkapod a hozzáférést a munkafüzetekhez. 

39000 Ft Az ár az áfát tartalmazza
  • 15 munkafüzet
  • Örök hozzáférés
  • Hozzáférés a Te vagy a brand EXKLUZÍV zárt csoporthoz
  • Minden kérdésedre válaszolunk

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a megrendeles[kukac]tevagyabrand.hu címre! Örömmel válaszolunk!

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0