fbpx

Tananyagaim

Brand challenge #videó

BRA  ND

Győzd le végre a kifogásaid!

Ragadj kamerát, és kezdj el rendszeresen videós tartalmat posztolni!

Ha picit is követed az aktuális marketingtrendeket, már számtalanszor hallhattad, hogy a marketingszakemberek arra figyelmeztetnek, hogy érdemes lenne egyre több videós tartalmat megosztani a különböző közösségi felületeken. A pandémia persze erre még rá is tett egy lapáttal. Az emberek sokkal több videót néznek manapság az interneten.

Tudjuk, tudjuk – mégsem csináljuk!

Miért? Én tudom a választ. Mert ez sokunknak abszolút komfortzónán kívül esik.

Nekem is, aki átlagban heti 2 előadást tart: ha valaki bekapcsolja a kamerát, egyből kényelmetlenül érzem magam – nemhogy még bele is beszéljek!

De ezt le lehet győzni! Én is legyőztem! Te is le tudod győzni, csak át kell erőltetned magad a kezdeti szakaszon.

Ebben segít neked ez a kihívás.

A videós tartalom fontosabb, mint valaha!

A HubSpot egy kutatása szerint a fogyasztók 54%-a szeretne több videó-tartalmat látni azoktól a márkáktól, amiket követ.

Mióta a TikTok ekkora szerephez jutott, és felhasználói bázisa rekordsebességgel duzzad hónapról hónapra, a márkák még jobban rá vannak kényszerítve, hogy kamerát ragadjanak. A Facebook, az Instagram, a LinkedIn és a Pinterest is egyre jobban preferálja a videós tartalmakat.

Nem lehet elbújni többé a fotók, írások és grafikus anyagok mögé, farkasszemet kell nézni a kamerával.

Ha te nem fogod megtenni, majd megteszi a konkurenciád. Minek halogatni tovább? Valamikor el kell kezdeni. Ez a valamikor legyen most!

B r a n d

Mit várhatsz ettől a kihívástól?

Amellett, hogy konkrét feladatokat kapsz majd, hogy miről és hogyan készíts videót, sok technikai dologra is ki fogunk térni.

A videózás ugyanis egy igen technikai terület, amit valamilyen szinten meg kell tanulnod azért, hogy igényes videókat tudj készíteni.

Át fogjuk beszélni, hogy milyen eszközökre lesz szükséged, és hol lehet beszerezni azokat.

Megtanítjuk, melyik applikációban tudsz legkönnyebben videót vágni, és megtanítunk a vágás alapvető ismereteire is.

Megtanítjuk, hogyan tudod feliratozni a videóidat.

Fogunk beszélni az élőzésről is, hogy hogyan érdemes előkészíteni és a lehetőségeit kihasználni.

Illetve irányított feladatokon keresztül, példákkal alátámasztva megmondjuk, miről és milyen formában készíts videót az adott napon.

Szóval nagyon sokat fogsz fejlődni a kihívás végére. Végre elindulsz azzal, amit már nagyon régóta halogatsz.

Challenge

A kihívás menete

A kihívás 5 hétig tart, ami alatt 15 feladatot fogsz kapni. A feladatokat érdemes hétfőn, szerdán és pénteken végrehajtani, így ez mindeközben folyamatosságra is nevel. De természetesen a saját ütemedben is feldolgozhatod a feladatokat.

Miután megrendelted a kihívást, hozzáférést kapsz egy felülethez, ahol mindig megtalálod az aktuális feladatokat, amelyeket el kell végezned. Az anyagokhoz a hozzáférésed a kihívás után is megmarad: annyiszor nézed meg újra, ahányszor csak akarod. Tehát a kihívás mellé 15 videós oktatóanyag is jár. A kihívást bármikor újra és újra elvégezheted.

Kinek szól ez a kihívás?

Egy személyes márka, de egy márka is nyugodtan elvégezheti. Kisebb és nagyobb cégek is fognak belőle profitálni, mert rengeteg kreatív ötlettel és technikával tettük tele.

Azoknak is jó, akik most kezdik csak rászánni magukat a videózásra – meg fogja adni a kellő löketet és tudást a kezdéshez.

Illetve hasznos lehet azoknak is, akik már szoktak videózni, de szívesen fejlesztenék a tudásukat ezen a területen, mert úgy érzik, van még miről tanulniuk.

Csábi Boróka

Kik vagyunk mi?

Ha már végeztél Te vagy a brand tanfolyamot, akkor pontosan tudod: küldetésünk, hogy színvonalas, korszerű és gyakorlatias tudást hozzunk a magyar vállalkozóknak és marketingeseknek közösségi média, branding, tartalommarketing és online marketing témában. Több mint 3000 embert képeztünk az utóbbi években, és pontosan tudjuk, milyen nehézségeitek vannak, ha márkaépítésre és tartalomkészítésre kerül a sor. Mi magunk is elkötelezetten építjük a márkánkat, mert hiszünk a márkaépítés erejében, és minden nap megtapasztaljuk annak előnyeit. Ügyfeleinket is erre oktatjuk, vagy segítünk nekik a kivitelezésében.

A brand kihívások pedig rásegítést nyújtanak ahhoz, hogy az elméletet átültessétek a gyakorlatba; motiválunk és bátorítunk benneteket, hogy kilépjetek a komfortzónátokból és egyre magabiztosabban kommunikáljatok!

Csatlakozz a kihíváshoz most!

Brand challenge #videó

A kihívás 2022. január 4-én (kedden) indul. 

Az anyagokhoz a hozzáférést ezen a napon fogod megkapni.

39000 Ft Az ár az áfát tartalmazza
  • 15 videós oktatóanyag
  • Örök hozzáférés
  • Hozzáférés a Te vagy a brand EXKLUZÍV zárt csoporthoz
  • Minden kérdésedre válaszolunk

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a megrendeles[kukac]tevagyabrand.hu címre! Örömmel válaszolunk!

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0