fbpx
Kreatív tartalomkészítőknek

ContentPro

8400 Ft/hó

Videó lejátszása

Mi az a ContentPro előfizetés?


Folyamatos támogatás a tartalomkészítők számára, amely rendszerességre és kreatív tartalomkészítésre ösztönöz.

Egymást követő oktatóanyagok, segédanyagok, esettanulmányok, melyek a jobb tartalomkészítésre tanítanak.

Kinek való?


Social media managerek és online marketing managerek számára

Digitális tartalomkészítők számára

Azoknak, akik a közösségi médián építenek énmárkát

Marketingesek számára

Olyan cégvezetők számára, akik maguk kezelik a közösségimédia-megjelenést, és szeretnének minőségi és hatékony online kommunikációt!

Miért hoztuk létre ezt a tagsági rendszert?

Rendszeresség

Ötletek 

Motiváció

Kreativitás 

Minőség

Folyamatos megújulás 

Lépést tartani a trendekkel

Ezek okozzák a legnagyobb problémát a digitális tartalomkészítőknek. Tudjuk, hogy szükség van hozzá a minőségi és rendszeres tartalomra, hogy épüljön a márkánk, de ebben az állandóan változó, megújuló és zajos virtuális világban igazán nagy kihívás megtalálni a hangunkat.

A ContentPro egy olyan tagsági közösség, ahol megkapod a kellő tudást, támogatást és inspirációt a folyamatos online jelenléthez.

Kinek való a Contentpro?

Azoknak, akiknek bármilyen okból rendszeres és kreatív tartalommal kell előállniuk a közösségi médián. 

Ha marketinges vagy egy cégnél, közösségi média manager egy ügynökségnél, szabadúszóként cégek közösségimédia-fiókjait kezeled, vagy a vállalkozásod kommunikációját tartod saját kézben, illetve ha énmárkát építesz, akkor ez a rendszer neked szól. 

A tartalomgyártás összes típusáról fogunk tanulni: szöveges posztok, grafikai anyagok, fotók, rövidebb és hosszabb videók, blogcikkek. Minden közösségimédia-felületet felölelve, a legfrissebb és legújabb trendeket számításba véve. 

Mit kapsz pontosan?

Minden héten egy rövid, 10-15 perces oktatóanyagot a tartalomkészítésről, melyben megtanulunk egy-egy trükköt, praktikát. 

A feladatod, hogy a hét során alkalmazd, amit a hét elején a csoportban tanultál, és bevezesd a kommunikációdba. 

Emellett rendszeres esettanulmányok is lesznek, melyekben kielemezünk egy-egy csoporttag által készített tartalmat, és együtt okolunk a hibákból, vagy azokból a dolgokból, amik nagyon bejöttek. 

Különböző segédanyagokat munkafüzetek és PDF dokumentumok formájában, amelyek segítenek szervezettséget vinni a tartalomkészítésbe (például naptárak, ellenőrzőlisták stb.). 

Folyamatos motivációt, ötleteket, támogatást, és egy közösséget, amely motivál, hogy Te is rendszeres és kreatív legyél. 

FONTOS!

A rendszer most indul. Biztos vagyok benne, hogy még rengeteget fog fejlődni. Egyelőre egy Facebook csoportban, illetve e-mailben közöljük az anyagokat, később – ha elég anyag összegyűlt – egy belső online felületen is elérhetőek lesznek. 

Együtt fogjuk veletek fejleszteni a rendszert, ezért ha építő kritikád, észrevételed van, nyugodtan oszd meg velünk, mert ebből tanulunk.

Csábi Boróka

"

Csábi Boróka

A TE VAGY A BRAND ALAPÍTÓJA

Ha megkérdeznéd tőlem, hogy a marketing melyik területén érzem magam a leghitelesebbnek, és miben van a legnagyobb tapasztalatom, gondolkodás nélkül rávágnám, hogy a digitális tartalomkészítésben.

12 éve végzem ezt saját magam és mások számára, illetve ügyfeleimet coacholom rajta.

Azt hiszem, mindent megcsináltam már, amit ezen a területen meg lehet csinálni. Írtam olyan cikket, amit egymillióan olvastak, készítettem olyan videót, amit egymillióan láttak, napi rendszerességgel készítek több tíz- vagy akár százezres elérésű posztokat.

Már legalább 50 közösségimédia-felületet építettem fel, vagy közvetlenül segítettem felépíteni, és számtalanban volt részem tanácsadóként részt venni.

Minden social felületen van tapasztalatom: Pinteresten, LinkedInen, TikTokon, YouTube-on, Facebookon én Instagramon is.

Több szakmai blogot építtettem fel, melyek a mai napig sikeresek, és ügyfeleket generálnak. 

Nem beszélve arról a több száz ügyfélről, akiket személyesen coacholtam, hogy jobb tartalomíróvá váljanak.

Vagy a számtalan marketingesről, akiket szakmailag mentoráltam.

Imádok kísérletezni, élen járni. Folyamatosan figyelem a nemzetközi trendeket, és azonnal ki is próbálom, hogy kis hazánkban is működnek-e.

Régóta fontolgatom egy tagsági csoport létrehozását, és ennek most elindul az első verziója.

Ezt fogod megtalálni a tagsági csoportban. 

  • Minden héten egy munkafüzetet és/vagy egy új, lényegre törő oktatóvideót (mindenkinek véges az ideje, ezért törekszünk a hatékony tanításra).
  • A tagok beküldhetnek posztokat, melyeket a csoportban kielemzek, és megmondom, hogyan lehetett volna őket még jobban csinálni. Ebből lehet a legtöbbet tanulni. 
  • Folyamatos szakmai támogatást a zárt csoporton belül, lehetőséget a kérdezésre.

Nagy kihívás ez most nekem, és egy új fejezet a Te vagy a brand életében.

Az eredmény, amit ezzel a rendszerrel el szeretnék érni, hogy: sokkal átütőbb, frappánsabb és kreatívabb posztok szülessenek, melyekkel több ügyfelet tudsz bevonzani. Szerintem egy jól sikerült poszt már simán többszörösen visszahozza a program árát.

Csináljuk meg az ország legjobb tartalomkészítéssel foglalkozó tagsági csoportját!

Ugye nem akarsz ebből kimaradni?

Rengeteg kétség gyötör – engedd meg, hogy eloszlassak néhányat

Le tudom-e mondani, ha nem tetszik?

Természetesen, írj egy e-mailt a contentpro@tevagyabrand.hu címre, és a tagságodat azonnal megszüntetjük. A kártyáról több levonás nem lesz.

Van-e éves vagy negyedéves előfizetés?

Még nincs, de ha lesz rá igény, akkor lehetővé tesszük majd ezeket is. Egyelőre havi előfizetéssel tudsz csatlakozni. 

Nekem ez egy picit sok pénz. Meg fogja érni?

Azt gondolom, hogy már egyetlenegy jól megírt poszttal bőségesen vissza fogod keresni a havidíj árát, és remélem, hogy egy hónap alatt nemcsak egyetlen jó posztot fogsz írni. Fogd fel ezt egy befektetésnek, ha pedig nem térül meg úgy, ahogy szeretnéd, egyszerűen lemondod. 

Cégként elszámolható-e költségként? 

Természetesen. Áfás számlát adunk a regisztrációkor megadott cég nevére, melyet minden hónapban elküldünk, miután levonódott a kártyádról az összeg. 

Több regisztrációval szeretnék csatlakozni.

Minden ötödik regisztráció után ajándékba adunk egyet.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy kidolgozzuk számodra az egyedi ajánlatot: contentpro@tevagyabrand.hu.

Én haladó vagyok a tartalomkészítésben, fogsz tudni nekem újat mondani?

Száz százalékig biztos vagyok benne. Nem akarok nagyképűnek tűnni, de ebben tényleg profi vagyok. Ha mégsem tudok neked újat mutatni, akkor beveszlek tanárnak. 

Én kezdő vagyok, nem lesz ez túl erős nekem?

Ha kezdő vagy mindenképpen javaslom, hogy végezd el az alapozó tanfolyamokat, amiket itt találsz. Ettől függetlenül nyugodtan lépj be párhuzamosan a csoportba is. Kezdők is teljesen érteni fogják. Figyelünk erre.

Mi van, ha lemaradok? 

Semmi gond, a feladatok elérhetőek maradnak, és be tudod pótolni az anyagot.  

Ez csak kisvállalkozóknak való? 

Dehogyis. Sok nagy cég is küzd azzal, hogy nagyon lapos a közösségimarketing-tartalmuk, és állandó ötlethiányban szenvednek azzal kapcsolatban, hogy miről lehetne úgy kommunikálni, hogy egy aktív közösség épüljön fel a brand köré. Küldd el hozzánk a marketingesedet, vagy beszéld rá a főnöködet, hogy legyen ContentPro előfizetésetek, ami muníciót ad neked, hogy mindig kreatív legyél, és elálljon a lélegzetük a posztoktól, amiket készítesz. 

Ügynökségi tartalomgyártók is jöhetnek?

Naná, nem fogunk vissza semmilyen információt. Megosztjuk a tudásunk színe-javát. Ha gyakornokod van, képezzük. Ha pedig haladó tartalomgyártód, akkor folyamatosan rajta tartjuk a legfrissebb trendeken. 

kapuNyitási ajándék

Az első 100 tag automatikusan ajándékba kap egy belépőt a 39 000 Ft értékű Turbózd fel az eléréseidet előadásra. 

Ahogy beérkezik a regisztrációd, küldjük a hozzáférési információkat a tanfolyamhoz.

Mi történik ezután?

Ahogy előfizetsz a ContentPro-ra, bebocsájtást nyersz egy zárt Facebook csoportba, illetve felkerülsz egy zárt levelezési listára, hogy e-mailben is tudjunk értesíteni, amikor új tananyag került fel.

Az előfizetés, amíg nem mondod le, minden hónapban magától megújul. 

content pro

Tagsági rendszer

havonta megújuló
8400 Ft/hó Az ár az áfát tartalmazza
  • Minden héten új okatóanyag
  • Folyamatos támogatás
  • Kreatív ötletek, esettanulmányok
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0