fbpx

Tananyagaim

Egyéni konzultáció Csábi Borókával

Ha stratégiai tanácsadásra van szükséged, ha bizonytalan vagy néhány dologban, és ki szeretnéd kérni egy tapasztalt stratéga véleményét, jelentkezz be egyéni konzultációra.

A konzultáció Zoom-meetingen keresztül történik egy vagy akár több alakalommal, ha arra van szükséged. 

Ára: 45 000 Ft/óra (+áfa) – igény esetén tudunk áfás és áfamentes számlát is adni.

Tötlsd ki ezt az űrlapot és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot a részletekkel és a számodra megfelelő időponttal kapcsolatban. 

Ha viszont a vállalkozásod felépítésében keresel mentort, ebben is tudunk neked segíteni. Olvass tovább. 

Kezdő vállalkozás felépítése

Borókát nagyon sokan keresik meg azzal, hogy segítsen egy vállalkozás teljes felépítésében. Eddig mindig visszautasította az ilyen típusú megkereséseket, mert ő elsősorban marketingesnek vallja magát. De most beadta a derekát.

Az igazság az, hogy Boróka már több olyan sikeres online vállalkozást épített fel, amelyek néhány hónap alatt 7 számjegyű profitot termeltek, és rengeteg tapasztalata gyűlt össze abban, hogyan kell kialakítani egy kezdő vállalkozást, és azt az online lehetőségeket kihasználva, gyorsan sikerre vinni.

Ezért most korlátozott számban egyéni tanácsadást indít, mondhatni mentorprogramot, amellyel segít az első pár hónapban berobbantani a vállalkozásukat. 

A program 4 hónapig tart, ennek során 2 hetente másfél órás konzultációban részesülsz, és pontosan azt fogjátok személyre szabottan kezelni, amire Neked szükséged van. A 4. hónap végére lesz egy vállalkozásod, ami sínen van. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és tudj meg többet a lehetőségről. Az első lépés egy kötetlen beszélgetés, ahol felmérjük, hogy tudunk-e együtt dolgozni. Töltsd ki ezt az űrlapot, és felvesszük veled a kapcsolatot! 

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0