Megvásárolt és ingyenes tanfolyamaim

Te vagy a brand - személyes márkaépítő feladatkártyák

játékos fejlődés

Te vagy

Egyik este feküdtem a piros bársonykanapémon a dolgozószobámban, és azon gondolkodtam, hogyan tehetném a személyes márkaépítést játékossá, kreatívvá, mindazonáltal hatékonyan adaptálni egy olyan világhoz, amelyben mindig rohanunk, töredéknyi időnk van, ám ahol mégis megvan az igényünk a fejlődésre.

Kihívás? Uncsi, már ezerszer elsütöttem.

Kihívás, de picit másként! Mondjuk, kártyákon?

Kártya! Ez mekkora ötlet! Jobb, mint a könyv!

Irány a Google: personal branding cards – nincs ilyen! Akkor ez egy világraszóló találmány!

A prototípust kivittem egy fesztiválra tesztelni, ahol hatalmas sikert aratott.

Az egyik „konkurenciám” gyorsan le is nyúlta az ötletet. Azért tettem ezt idézőjelbe, mert a másolókat soha nem tartottam valódi versenytársnak.

Akkor itt most gyorsan meg is tanítom neked a márkaépítés egyik fontos szabályát: ne azt nézd, mit csinálnak a versenytársaid, és ne őket másold, hanem azt nézd, mire van szüksége a vevőidnek és a piacodnak, és erre alapozva alkoss valami egyedit!

Mi a vízióm ezzel a kártyával?

Te vagy a brand

Segíteni akarok Neked ezzel a kártyával, hogy tudatosabban kommunikálj, hogy tudatosabban építsd az énmárkádat, hogy fejlődj, hogy megnőjön az önbizalmad, hogy jobban higgy magadban, és megtaláld az egyediséged és a karaktered mint személyes márka.

52 kártyát készítettem neked 52 feladattal – bingó, 1 évben is 52 hét van.

Játszhatod úgy ezt a játékot, hogy mondjuk, minden hétfőn húzol egy lapot, és végrehajtod a rajta szereplő feladatot.

Akár párba is állhatsz valakivel, és minden héten számon kérhetitek egymástól a feladatokat, amelyeket az adott hétre húztatok.

Sőt, ha Te ennél gyorsabban akarsz haladni, tőlem akár minden nap is húzhatsz egy kártyát.

Véletlenül másodszorra is kihúztad ugyanazt a kártyát? Semmi gond, a személyes márkaépítés egy véget nem érő folyamat, és lehet, hogy most egy picit mást fog adni az adott feladat, mint az előző alkalommal.

A kártyák címkézve vannak, mert vannak benne könnyű, szinte azonnal végrehajtható feladatok, de lesz köztük olyan is, amelyik több előkészületet és munkát igényel majd.

Kinek készült a kártya?

Érdekel, hogy tudatosabban építsd a személyes márkádat? Akkor Neked.

Offline, online – teljesen mindegy, a személy márkaépítés ma a munka világában lassan az alapműveltség részévé kell, hogy váljon. Az első benyomás; hogy normálisan tudjuk kommunikálni, kik és mik vagyunk; hogy megfelelően viselkedjünk; hogy igényesen jelenjünk meg a világhálón; hogy tisztában legyünk az értékünkkel, értékrendünkkel és erősségünkkel, és ezt tudatosan képviselni tudjuk – egy olyan világban, ahol a farkastörvények uralkodnak, és ahol mindig az fogja elvinni a legjobb falatokat, aki hangosabb és több figyelmet tud szerezni magának – egy életbevágó készség. És a jó hír, hogy ez egy fejleszthető készség. Ez a kártya pontosan ezt fogja tenni.

Ki vagyok én?

Az elmúlt években szinte minden iparágba beleláttam: építettem személyes márkát állami cégek vagy óriásvállalatok vezetőinek és értékesítőinek, egészen az egyéni vállalkozó sminkesig vagy kozmetikusig. Nemigen tudtok már meglepni semmivel.

Jómagam is gyorsan felépítettem egy átütő személyes márkát, 2 év alatt elértem, hogy a magyar marketingszakma egyik jelentős befolyásaként tartsanak számon. Több száz embert mentoráltam és több ezer embert képeztem a személyes márkaépítés különböző folyamatain, több tízezer ember követ a különböző közösségimédia-platformokon és olvassa a cikkeimet, posztjaimat napi szinten. 17 éve foglalkozom önfejlesztéssel és 11 éve online marketinggel. Egész karrieremet a kommunikáció különböző területein töltöttem, a PR-tól kezdve a marketingen keresztül az értékesítésig. A kártyalapok kifejlesztése mögött évekig tartó kutatómunka, tanulás és persze rengeteg gyakorlatból szerzett tapasztalat húzódik.

Szívből kívánom, hogy elérje a célját, és így tudatosabbá válj általa.

Elindult az előrendelés - extra kedvezmény

A kártya ára 7 900 Ft lesz. Viszont, aki megtisztel azzal, hogy előrendeli a paklit, 5 900 Ft-ért jut hozzá, illetve lesz benne számára egy dedikált kártyalap is.

Ne feledd, egy világraszóló találmány első példányait tartod majd a kezeidben, ezért lehet, hogy egy nap több ezer dollárért adod majd az Ebay-en. De a viccet félretéve: köszönöm a megtisztelő bizalmat, és mint mindig, most is azon leszek, hogy 120%-os terméket adjak ki a kezeim közül.

Hogyan kapod meg?

A kártya gyártása elkezdődött. Átutaltam a pénzt a nyomdának, és már nekünk pörögnek a gépek. Viszont ez egy nagy műgonddal, a legjobb minőségben készült találmány, és ugyebár, a jó munkához idő kell. De ígérem, miután a kezedbe vehetted, le sem akarod majd tenni az asztalodról, mindig ott lesz melletted. A kártya érkezése mostantól egy hónapon belül várható. Mindenkit értesítünk a szállítás pontos napjáról.

Te vagy a brand feladatkártyák

5 900 Ft Az ár az áfát tartalmazza
  • Magas minőség
  • 52 szuper feladat
  • Kedvezményes bevezető ár

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a megrendeles[kukac]tevagyabrand.hu címre! Örömmel válaszolunk!

 

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0