fbpx
Top értékesítőt faragunk belőled

SalesPro

36 000 Ft/hó

Mi az a SALESPro előfizetés?


Folyamatos támogatás értékesítők számára.

Tudástár rövid, de ütős online kurzusokkal, hiteles szakértőktől, akik évtizedek óta dolgoznak az értékesítés területén.

Egy aktív és támogató közösség, ahol az értékesítő motiválva érzi magát. Ahol az értékesítői szakma megkapja azt a megbecsülést, amelyet megérdemel.

Kinek való?


Értékesítőknek

Értékesítési vezetőknek

Azoknak a cégvezetőknek, akik maguk is szoktak értékesíteni

Azoknak, akik ki szeretnék tanulni ezt a szakmát, és sikeres értékesítőként szeretnének elhelyezkedni

Miért hoztuk létre ezt a tagsági rendszert?

Egy cég túlélése egyenes arányban áll az értékesítési csapata minőségével.

Az értékesítők a legértékesebb munkatársak, és ezzel minden cégvezető tisztában van.

Egy-egy jó értékesítő a cég életében az élet és halál közti különbséget jelentheti.

Jó értékesítőt találni nehéz, de nem lehetetlen.

Ezen felül az értékesítőket soha nem hagyhatod magukra, folyamatos képzéseket kell biztosítanod a számukra.

Az értékesítők folyamatos motiválása, képzése és inspirálása az egyik legsürgetőbb feladat egy cég számára.

Szervezd ezt most ki hozzánk, a SalesPro rendszerébe.

Kinek való a SALESpro?

Ingadozó teljesítmény

Motivációhiány

Tudáshiány

A szakmai támogatás hiánya 

A szervezettség hiánya

Ezek szokták azt okozni, hogy egy értékesítési csapat teljesítménye nem éri el az elvárt szintet. 

A SalesPro értékesítőknek, értékesítési vezetőknek és cégvezetőknek adja meg a folyamatos szakmai segítséget és a motiváló közösséget.

 

Mit kapsz pontosan?

Minden héten egy rövid, 10-15 perces oktatóanyagot, szakmájukban tapasztalt, hiteles oktatóktól. 

Minden hónapban élő, kérdezz-felelek bejelentkezést egy zárt csoportban. 

Pályázatokat, játékokat, motivációs eszközöket, és olyan közösségi élményt, amely során kapcsolatot építhetsz a többi értékesítővel. 

A rendszer részei

Egy zárt oktatófelület, ahol az előfizető a jelszavával exkluzív anyagok oktatói könyvtárához fér hozzá. 

Értesítőlevelek a legfrissebb tananyagokról. 

Közösségi élmény egy zárt Facebook-csoportban, ahol lehet kérdezni, motiváló pályázatokon indulni, valamint kapcsolatot építeni. 

Milyen tanfolyamokat találsz már a rendszerben?

A salespro oktatói

Koch Róbert

SalesPro Alapító

Van egy küldetésem: Megbecsült és elismert szakma legyen az értékesítés!

Tudod, én is porszívóügynökként kezdtem, de vezettem sales csapatokat is – ez utóbbi mind a mai napig velem maradt. 6 évig vezető értékesítőként több mint 500 szerződést kötöttem, és elértem, hogy jelentősen lerövidüljön az értékesítési ciklus. Ezt a tudást sikerült másoknak is átadnom a csapatban. Itt ébredtem rá először, hogy az értékesítés tanítható.

2018-ban indítottam el saját vállalkozásomat, melynek több üzletága is van: kiszervezett értékesítés, ezen kívül pedig egy később felépült tanácsadói szolgáltatás, azaz mentorprogram is. Ezeken keresztül szereztem egyre több tapasztalatot abban, hogy a tudás milyen formában adható át.

Az elmúlt 12 évben több ezer tárgyalást bonyolítottam le. Tudom, hogy egyetlen cég sem tud életképesen működni kitűnő értékesítők nélkül, mégis úgy érzem, hogy az értékesítés ma még nem egy igazán megbecsült szakma. Így a céljaim között szerepel, hogy ez a terület, melyet értékesítésnek hívunk, sokkal elismertebbé váljon. 

A SalesPro rendszerét azért hoztam létre, hogy az országban minél többen értsétek az értékesítést, tudatosan tudjátok alkalmazni a működő technikákat, és hogy teljesüljön fenti küldetésem.

Csábi Boróka

SalesPRo alapító

Az elmúlt években a Te vagy a branden keresztül szinte minden iparágba és területbe beleláttam. Építettem énmárkát állami cégek vagy óriásvállalatok vezetőinek, az értékesítőkön át egészen a sminkes vagy kozmetikus egyéni vállalkozókig.

Jómagam is gyorsan felépítettem egy átütő személyes márkát. Több száz embert mentoráltam, és több ezer embert képeztem a személyes márkaépítés különböző folyamataiban. 

Egész karrieremet a kommunikáció különböző területein töltöttem, a PR-tól kezdve, a marketingen keresztül az értékesítésig. A SalesPro rendszerében az énmárkaépítést és a social selling rendszerét fogom tanítani, ami az értékesítés egyik legmodernebb módszere.

Továbbá több cég vezetőjeként megtapasztaltam, mennyi múlik azon, hogy erős értékesítési csapatot építsünk fel. Mondhatni, ezt a rendszert picit magamnak is csináltam. Beteszem az értékesítési csapatomat a SalesPro-ba, és végre megoldott, hogy folyamatos motivációt és képzést kapjanak. Ha elküldöm őket egy tréningre, kifizetek több százezer forintot, és talán pár hétig érezhető is lesz a hatása, de utána a teljesítmény megint elkezd ingadozni. Nekem olyan megoldás kell, ami folyamatosan figyel az értékesítőimre. Úgy érzem, sok cégnek fogunk tudni ezzel a rendszerrel segíteni. 

Baranyai Dávid

Értékesítési szakértő

Az értékesítés ugyanolyan szakma, mint bármelyik másik. Ha jók akarunk benne lenni, akkor érdemes éppen úgy megtanulni, mint egy szakmát.

18 éves tapasztalattal rendelkezem az értékesítés területén. Van gyakorlatom bankhitel- és számlatermékek, tisztítószerek, takarítógépek, könyvelési applikációk, kereskedelmi szoftverek és egyéb szolgáltatások értékesítésében is. Olyan értékesítési módszereket adok át, amelyek a magyar piacon, gyakorlatban letesztelt módszerek, és amelyek bármely termék vagy szolgáltatás értékesítésére használhatók.

Az évek alatt több száz ügyfelem és több ezer kiküldött árajánlat segített hozzá, hogy jobb értékesítő legyek. A kizárólag jutalékon alapuló értékesítés pedig a legjobb tanulópadként szolgált ahhoz, hogy az értékesítés fortélyait elsajátítsam.

Fő célkitűzésem, hogy olyan szemléletet adjak az értékesítőknek, amellyel rövidebb idő alatt sokkal nagyobb bevételre tesznek majd szert, úgy hogy eközben ők is és az ügyfeleik is élvezik, amit csinálnak.

 

Palánkai Gábor

üzleti mentor

Több mint 20 éve vezetek cégeket, nem vallom magam sem trénernek, sem tanácsadónak. Cégvezető vagyok, a mai napig is. Fő profilom a cégépítés, egy saját, gyakorlatban kikristályosodott rendszer szerint. Mivel a cégek 90%-a értékesítésről szól, rendszeresen képeztem értékesítőket és értékesítési vezetőket is, illetve építettem fel sales folyamatokat. 

KKV cégek vezetőjeként én magam is, mind a mai napig folyamatosan értékesítek, a 20.000 Ft-os gyerekbiciklitől a 40.000.000 Ft-os karbantartási projektekig. Vezettem 160 férőhelyes éttermet, sportszer-üzletláncot, építettem fel autószalonokat, jó néhány iparágban voltam aktív cégvezető.  Az egyik cégemet 2011 nyarán alapítottam, a 2012-es árbevétele 720 millió Ft volt, és ezt a vállalkozást 2013-tól a cégépítési rendszernek köszönhetően már csak heti 1 napban vezettem. Ez az egyik dolog, amire a legbüszkébb vagyok. 

Hiszem, hogy mindenki értékesítő, csak nem mindenki tudja ezt magáról!

Gyakori kérdések

Le tudom-e mondani, ha nem tetszik?

Természetesen, írj egy e-mailt a salespro@tevagyabrand.hu címre, és a tagságodat azonnal megszüntetjük. A kártyáról több levonás nem lesz.

Van-e éves vagy negyedéves előfizetés?

Igen, írj egy emailt a salespro@tevagyabrand.hu címre és elkészítjük az egyedi ajánlatot számodra. 

Nekem ez egy picit sok pénz. Meg fogja érni?

Megfogadva a tanácsainkat, egyszerűen lehetetlen, hogy ne tudj többet eladni.  Fogd fel ezt egy befektetésnek, ha pedig nem térül meg úgy, ahogy szeretnéd, akkor egyszerűen lemondod. 

Cégként elszámolható-e költségként? 

Természetesen. Áfás számlát adunk a regisztrációkor megadott cég nevére, melyet minden hónapban elküldünk, miután levonódott a kártyádról az összeg. 

Több regisztrációval szeretnék csatlakozni.

8 regisztráció felett egyedi ajánlatot készítünk számotokra.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy kidolgozzuk számodra az egyedi ajánlatot: salespro@tevagyabrand.hu.

Én haladó vagyok a sales-ben, fogsz tudni nekem újat mondani?

Száz százalékig biztos vagyok benne. Rengeteg tananyagot találsz a rendszerben is, és minden előadónak más-más erőssége van a sales területén belül. Folyamatosan tágítani fogjuk azt, amit eddig az értékesítésről gondoltál, és a legmodernebb eszközöket kapod meg tőlünk. 

Én kezdő vagyok, nem lesz ez túl erős nekem?

Kezdők is teljesen érteni fogják. Figyelünk erre.

Ez csak kisvállalkozóknak való? 

Dehogyis. A rendszert úgy alakítottuk ki, hogy nagy értékesítési csapattal rendelkező cégeket is ki tudjunk szolgálni. Minél nagyobb a csapat, annál fontosabb az értékesítői csapat folyamatos támogatása, amit a SalesPro rendszerén keresztül kiszervezhetsz hozzánk. 

Sales-vezetők is jöhetnek?

Naná, a vezetőnek hatalmas segítség lehet ez a rendszer, és őket is folyamatosan képezzük a stratégiatípusú anyagainkon keresztül. 

Cégvezetők is jöhetnek? 

A KKV-kra jellemző, hogy a cégvezető még ugyanúgy értékesít, és a nagyobb megrendelőkkel személyesen ő tárgyal. Természetesen számára is nagyon hasznosak lesznek ezek az anyagok. 

kapuNyitási ajándék

Az első 100 tag automatikusan ajándékba kap egy belépőt a 15 000 Ft értékű Lendület énmárkaépítéshez előadásra. 

Amint beérkezik a regisztrációd, küldjük a tanfolyamhoz a hozzáférési információkat.

Mi történik ezután?

Ahogy előfizetsz a SalesPro-ra, bebocsájtást nyersz egy zárt Facebook-csoportba, hozzáférést kapsz egy oktatási felülethez, illetve felkerülsz egy zárt levelezési listára, hogy e-mailben is tudjunk értesíteni, amikor új tananyag kerül fel.

Az előfizetés minden hónapban magától megújul, amíg le nem mondod. 

Nagyobb megrendelések esetén egyedi ajánlatot tudunk készíteni. Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot itt: salespro@tevagyabrand.hu

Sales pro

Tagsági rendszer

havonta megújuló
36 000 Ft/hó Az ár az áfát tartalmazza
  • Minden héten új oktatóanyag
  • Folyamatos támogatás
  • Motiváló közösség
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0