fbpx

Tananyagaim

Tudatos énmárkaépítés az alapoktól

online workshop

Te vagy

Azon évek alatt, míg több ezer óra tanácsadást végeztem, és több ezer embert oktattam workshopokon keresztül a személyes márkaépítésre, megfigyeltem, hogy mindig volt egyetlen dolog, ami a legnagyobb fejtörést okozta a személyes márkáknak. Akkor is, ha már évek óta építettek márkát, és akkor is, ha csak pár hónapja kezdték.

Ez volt az a dolog, ami miatt az ügyfelek a segítségemet kérték, és ez volt az a dolog, amit a cégek is mindig első képzésként rendeltek meg a személyes márkaépítésben.

Ez nem más, mint az a témakör, hogy egyáltalán hogyan találd ki magad mint személyes márka? Mi legyen a koncepció, az üzenet, mit képviselj?

Azt szokták mondani az ügyfeleink, hogy a workshopjaink hiánypótlóak. Akkor ez most egy újabb hiánypótló képzés: Tudatos énmárkaépítés az alapoktól – azaz, hogyan találd ki magad.

Amikor azt látod, hogy valakinek nagyon jól megy az énmárkája, akkor egy dologban biztos lehetsz: a személy teljesen tisztában van vele, hogy mit képvisel, mi a szakmai üzenete, mi az értékrendje és hogyan különbözeti meg magát a piacon.

A sikeres énmárkaépítés mögött ugyanis mindig tudatos tervezés áll.

Erre szeretnélek megtanítani ezen a képzésen.

Ebből a tanfolyamból meg fogod tanulni

TE VAGY A BRAND – HOGYAN TALÁLD KI MAGAD?
 • Mi is az a személyes márkaépítés, milyen elemei vannak, és hogyan kell azt kidolgozni.
 • Megtanulod, mi fog igazán ütőssé és sikeressé tenni egy személyes márkát.
 • Megérted, mi a személyes márkád 8 építőköve.
 • Kidolgozod a személyes márkastratégiádat, és tudatos márkaépítővé válsz.

Én is évek óta építem​

Két dolognak köszönhetem, hogy a nevemet ilyen hamar sikerült megismertetnem a piaccal, és hogy a céges képzések előtt úgy konferálnak fel: „a legjobbat hívtuk el nektek”.

Az egyik tényező a szorgalmam: minden nap tettem azért, hogy épüljön a személyes márkám.

A másik pedig az, hogy első naptól kezdve kristálytiszta koncepció volt a fejemben arról, hogy mit képviselek mint szakember és ember. Persze, ha egy laikus kívülről megnéz, csak annyit lát, hogy megy a napi kommunikáció. De ha egy kicsit közelebb lépsz és megvizsgálod, akkor látni fogod, hogy mindig ugyanazon dolgokról beszélek, csak egy kicsit másképpen.

De mik lesznek a te „ugyanazon dolgaid, csak kicsit másképpen”?

Nos, ez az, amit a legtöbb személyes márka tényleg nem tud. És amíg ezt nem tudja, a márka sem fog igazán működni, és az üzenet sem lesz átható. A lelkesedés is hamar elfogy, mert nincs egy koncentrált erő, ami visz minket előre, és nincs egy irány, ami felé tartani tudunk.

Bocsánat a cicáért, de pont olyan renitens, mint a gazdája

Kinek éri meg elvégezni ezt a tanfolyamot?

A válaszom, hogy szinte bárkinek, akit érdekel a személyes márkaépítés.

Ha már régi motoros vagy a személyes márkaépítésben, jó dolog ellenőrizni, hogy az alapok rendben vannak-e. Találkoztam olyan ügyfelekkel, akik bár évek óta építették a márkájukat, mégsem tudták igazán megfogalmazni magukat, amikor erre kértem őket.

Akkor is jó lehet neked ez a tanfolyam, ha épp válságban vagy a személyes márkáddal kapcsolatban. Csinálod, csinálod, de valahogy nem úgy megy, ahogy szeretnéd. Tapasztalatom szerint itt is sokszor az alapokkal van a baj.

És természetesen tökéletes ez a tanfolyam a kezdőknek is. Hiszen ez az első lépés, ha bárki a személyes márkaépítés útjára lép.

Tematika

Mit fogunk csinálni ezen a tanfolyamon?

Hozz papírt és tollat, mert itt most nem bámészkodni fogsz.

Megérted a személyes márkaépítés elméleti részét, a fontos fogalmakat, összefüggéseket és miérteket.

Megtanuljuk, milyen elemei vannak egy személyes márkának, megérted, mit jelent az, hogy pozicionálunk egy márkát, hogy mitől lesz egy márka ikonikus, és hogyan kell magunkat megkülönböztetni a piacon. Mi a különbség aközött, amikor imázsod van és amikor személyes márkád van. Ellátlak tapasztalatból szerzett tanácsokkal arról, hogyan válj igazán átütő személyes márkává.

Minden rész után pedig egy interaktív műhely lesz, ahol ki kell dolgoznod a saját személyes márkastratégiádat.

Kérdéseket fogok neked feltenni, amelyeket meg kell válaszolnod. Olyan kérdéseket, amelyek segítenek kicsit jobban megismerni magad, tudatosabbá válni az erősségeiddel, értékeiddel és kvalitásaiddal kapcsolatban, hogy így felszínre hozzuk, hogy mint szakember és mint ember mit képviselsz pontosan, mire kell építened a személyes márkádat.

Megtanuljuk, mit jelent az értékrend az énmárkaépítésben és ki is dolgozzuk azt.

Kidolgozzuk a célközönségedet, megkeressük az erősségeidet, pozicionáljuk a brandedet, meglesz a brand sztorid vázlata is, segítek a küldetésedben, illetve összerakjuk a márkád vizuális megjelenésének az alapjait.

A képzéshez egy munkafüzet is jár, amelyet tölteni fogsz a tanfolyam alatt.

A végére biztos alapokra kerül az énmárkád.

Ez egy nagyon interaktív és gyakorlatias képzés lesz, ugyanis minden elméleti rész után megállunk, és kidolgozzuk, hogyan működik ez a te énmárkádnál, utána pedig megtanuljuk az adott dolgot alkalmazni is.

Ha átütően sikeres, tudatos és önazonos énmárkát szeretnél építeni, akkor itt a helyed.

 

Akik már elvégezték

Nagyon hasznos volt a workshop. Gondolkodás nélkül jelentkeztem rá. Mégpedig pont azért, mert a hirdetés szövege annyira betalált, hogy tudtam: én vagyok a célcsoport, tehát nekem fognak segíteni. Évek óta autodidakta módon tanulom a brandépítést, a magam feje és megérzései után megyek. Hálózatépítő vagyok, 2 évtizede ebből élek, a közösségi médiás megjelenésemmel is példát akarok mutatni. Ezért jelentkeztem a workshopra. Sok mindent már úgy alkalmazok, ahogyan hallottam, de fantasztikus volt egyben, szakember szemével látni az egészet. A legjobban az tetszett, hogy a feltett kérdések kapcsán máris tele voltam saját ötletekkel, mit hogyan fogok csinálni. Ajánlom a workshopot mindazoknak, akik nem próbálkozni akarnak, hanem tudatosan rendszert építeni.
Nóra
networker
Már nem először vettem részt Boróka által tartott képzésen és most sem csalódtam! Az énmárka/brandépítés mindkét szakmámban (régiós marketing, online networking) manapság elengedhetetlen, és bár van már benne némi tapasztalatom, még így is nagyon sok pluszt adott a képzés. Teljesen gyakorlatias, pörgős volt, folyamatosan gondolkodásra késztetett! Az pedig abszolút hab volt a tortán, hogy egyéni visszajelzéseket is kaptam! Szuper technikákkal vezetett rá arra, hogy miben tudok még fejlődni, és milyen irányban érdemes gondolkoznom, ami a jövőt illet! Abszolút hatékony, könnyen emészthető és azonnal felhasználható tudással gazdagodtam! Köszönöm szépen
Magyar Zsuzsa
online networker

Ki vagyok én?​

Csábi Boróka vagyok, a Te vagy a brand alapítója. Kedvenc területem a személyes márkaépítés. Miért? Mert ebben használhatom mindazt, amit a marketingről és a kommunikációról tudok, de közben mégis az emberrel foglalkozhatok.

kepek csapatrol foldalra

Csábi Boróka

Én magam is építem a személyes márkámat. Keress rám nyugodtan, minden platformon jelen vagyok. Tudom, milyen kínkeserves tud lenni néha a személyes márkaépítés, amikor az ember tudja, hogy csinálni kellene, de valamiért nem jönnek az ötletek. Tudom, milyen nehéz megfogalmazni és megtalálni, hogy mit akarunk kommunikálni. Tudom, hogy mennyi szorgalom és munka szükséges hozzá. Azt is tudom, hogy ha nincs koncepció a márkád mögött, a kisebbik baj az, hogy nem megy át az embereknek, de a nagyobb talán az, hogy a te kedved is előbb-utóbb elmegy tőle.

Több ezer ügyféllel dolgoztam az elmúlt években. Tanácsadásokat, képzéseket tartottam személyes márkaépítéseben és mindig ez volt az a téma, ami a legnagyobb fejtörést okozta az ügyfeleknek. Évek óta fejlesztem a módszereim arra, hogyan tudom valakinél megtalálni és leszűrni azt az esszenciát, amit ő mint ember és szakember képvisel. Ezt a tudásomat tettem bele ebbe a workshopba.

A tanfolyam szintje

Nehézségi szint

Marketing ismeretek

kezdő, közepes

Előfeltétel

Van-e előfeltétle a tanfolyamnak?

Előfeltétel

Nincs. De a tanfolyamnak jó kiegészítése a többi nálunk végezhető workshop.

Tudatos énmárkaépítés az alapoktól workshop

Időpont: 

2022. szeptember 6. (kedd) 

17:00-19:00

Az ár: 24 000 Ft

A képzés helyszíne: online élő (Zoom)

Extra kedvezmény nyárra

Ez a tanfolyam része a kreatív, tervezős nyár kampánynak, ami azt jelenti, hogy 40%-os kedvezmény biztosítunk rá. Megkapod a júliusi előadás felvételét, amit azonnal megnézhetsz és helyet biztosítunk a szeptemberi rendezvényre is, ha az interaktív előadáson szeretnél részt venni. Használd a SUMMER22 kuponkódot és az árból 40% levonódik. 

Csapj
le
rá!

A felvételt megkapod

Ha bármi közbejönne, vagy szeretnéd újranézni az anyagot, a webinárium felvételről még 60 napig elérhető lesz.

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Tudatos énmárkaépítés az alapoktól

24 000 Ft Az ár az áfát tartalmazza
 • Otthonról kényelmesen
 • Munkafüzet az előadás mellé
 • Azonnal használható, gyakorlatias
 • A felvétel még 60 napig elérhető

Gyakran ismételt kérdések

Te vagy a brand

KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ A “TE VAGY A BRAND – HOGYAN TALÁLD KI MAGAD?” ELNEVEZÉSŰ WORKSHOPHOZ

Az Általános Szerződési Feltételek és Adatkezelési Tájékoztatót itt tudod elolvasni. A képzésen résztvevő és a felnőttképző között létrejövő szerződés egyben felnőttképzési szerződésnek is minősül.

Az adatok továbbításának megtiltásáról szóló Tájékoztatót itt tudod elolvasni.

A felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/008763

A képzés megnevezése: „Te vagy a brand – Hogyan találd ki magad?” – online workshop

A képzés helyszíne: A képzés online kerül megtartásra.

A képzés óraszáma: 3 óra

A képzés kezdési időpontja: 2022. szeptember 6. 

A képzés befejezésének tervezett időpontja: 2022. szeptember 6.

A képzés ütemezése:

A workshop tematikája:

Az első részben megérted a személyes márkaépítés elméleti részét, a fontos fogalmakat, összefüggéseket és miérteket.

A második részben pedig kérdéseket fogok neked feltenni, amelyeket meg kell válaszolnod. Ezek olyan kérdések, amiket évek óta gyűjtögetek. Olyan kérdések, amiket valószínű még soha senki tett fel neked. Olyan kérdések, amik segítenek kicsit jobban megismerni magad, tudatosabbá válni az erősségeiddel kapcsolatban, hogy felszínre hozzuk, hogy mint szakember és ember mit képviselsz pontosan.

A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum megnevezése:

Tanúsítvány – a felnőttképzés adatszolgáltatási rendszeréből

A képzés során nyújtott teljesítmény ellenőrzésének, értékelésének módja, a vizsgára bocsátás feltételei: nincs

A megengedett hiányzás mértéke és ennek túllépése esetén a Képzésben Résztvevőt érintő következmények: nincs

A képzés költsége: A képzési díj összege: online részvétel esetén 19.000, – Ft , élő rendezvény estén 29.000, – Ft              

Esedékes: a képzés időpontjáig

Fizetés módja: banki átutalás

A képzéshez nyújtott támogatás összege:

Költségvetési forrásból származó támogatás összege: 0 Ft

Európai Uniós forrásból származó támogatás összege: 0 Ft

A képzés keretében nyújtott ösztöndíj mértéke: 0 Ft

Az ösztöndíj folyósításának feltételei: nincs ösztöndíj.

Minden egyes tanfolyamunkat úgy fejlesztettük ki, hogy önmagukban, modulszerűen is megállják a helyüket. Azaz, nem előfeltétele egyik tanfolyamnak sem, hogy elvégezz előtte egy másikat, mert mindegyik önmagában is egy teljesen érthető anyagot tartalmaz. Tehát, ha te marketinges, vállalkozó vagy szabadúszó vagy, és már tudod, hogy pontosan mit akarsz megtanulni, akkor bármelyik tanfolyamot kiválaszthatod, és tetszőleges sorrendben elvégezheted. Majdnem minden tanfolyamunk létezik online és élő rendezvény formában is.

 1. Kattints a Jelentkezem gombra!
 2. Válaszd ki, milyen és hány jegyet szeretnél!
 3. Töltsd ki az űrlapot az adataiddal!

Most van lehetőséged megadni a kuponkódodat, ha rendelkezel ilyennel.

Egyszerű és értelemszerű az űrlap, egy perc alatt végig tudsz menni rajta. 

A számla generálása automatikus, az általad megadott számlázási adatok alapján történik. Ügyelj tehát rá, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat.

 1. Véglegesítsd a rendelésed!

Adataidat menti a rendszer.

 1. E-mailben kapsz egy utalásos számlát.

Utald át az összeget. 

Amint a befizetésed megérkezik, a jelentkezésed attól kezdve érvényes a képzésre.

 1. E-mailben kapsz egy értesítést arról, ha az utalásod megérkezett, és a jelentkezésedet véglegesítettük. 

Az online workshop (webinárium) esetében a workshop előtt pár nappal kapod meg a hozzáféréseket. Ehhez a Zoom webinárium rendszerét használjuk.

Élő, személyes workshop esetében ugyancsak a workshop előtt pár nappal kapsz egy emlékeztető levelet az általános tudnivalókkal (parkolás, dresszkód, éttermek a közelben stb.) kapcsolatban.

Ha nem találsz tőlünk levelet, lehetséges, hogy az e-mail a spam mappába került. Sajnos ez néha előfordul. Ha ott sem találod, mindenképp írj nekünk a megrendeles[kukac]tevagyabrand.hu címre, és azonnal utánanézünk, mi lehet a probléma.

Minden tanfolyam leírásában feltüntettük, kinek szól az adott tanfolyam, és pontosan mit tartalmaz a tananyag.

Tapasztalatunk szerint előszeretettel járnak a tanfolyamainkra marketingesek, vállalkozók, szabadúszók, MLM rendszerek tagjai, értékesítők, de nem ritka, hogy könyvelők, pénzügyesek és ügyvédek is megfordulnak nálunk. Sokszor keresnek meg minket karrierváltók is, akik jó pár évet vagy évtizedet töltöttek el nagyvállalatnál, most pedig önálló vállalkozásba vágják a fejszéjüket.

A Te vagy a brand tanfolyamra már sokan mondták azt, hogy emberileg is nagyon sokat tanultak belőle. Lassan ugyanis már tényleg az alapvető műveltség része, hogy az ember megértse a közösségi média világát és azt, hogyan tudja rajta „eladni” magát.

Volt, aki azért jött el a Te vagy a brand tanfolyamra, mert új világszemléletet szeretett volna elsajátítani azáltal, hogy megismeri az ezekben a modern eszközökben rejlő lehetőségeket.

A tanfolyamainkkal abszolút az üzleti életet szeretnénk kiszolgálni, nem az infantilis, magamutogató vagy narcisztikus kommunikációt, hanem az értékteremtés fontosságát, a közösségi média üzleti célokra való felhasználását oktatjuk.

Tanfolyamainkon nagyon szívesen látjuk az online világgal ismerkedőket. A weboldalunkon minden tanfolyam mellett jelöltük a nehézségi fokokat. Egészen a kezdő szinttől a haladó szintig.

Webináriumi részvételhez internetkapcsolatra és számítógépre/laptopra/tabletre vagy telefonra van szüksége a résztvevőknek.

A webináriumon a résztvevőknek nincs szükségük se mikrofonra, se kamerára. A résztvevők írásban tehetik fel kérdéseiket, oszthatják meg válaszaikat, a Zoom felületén keresztül a webinárium rendszert használjuk.

A webináriumok felvételeit egy linken keresztül lehet visszanézni, amit a délelőtti workshopok esetében, pár órával a tanfolyam után küldünk ki. A délutáni workshopok felvételét legkésőbb másnap délelőtt elküldjük a résztvevőknek, e-mailben.

A felvétel a következő naptól számítva 60 napig lesz visszanézhető.

Természetesen. A felvételek minden esetben kiküldésre kerülnek, így aki az élő webináriumról bármilyen okból kifolyólag lemaradt, 20 napig visszanézheti azt.

Aki az élő webináriumról bármilyen okból kifolyólag lemaradt, 60 napig visszanézheti azt.

A délelőtti workshopok felvételét még aznap, pár órával a webinárium után elküldjük e-mailben. A délutáni workshopok visszanézhető anyagát, pedig legkésőbb másnap délelőtt megkapják a résztvevők.

Sok kísérletezgetés után a Zoom rendszerét találtuk a legalkalmasabbnak és legkönnyebben kezelhetőnek. Nagyon fontos, hogy a befizetésed beérkezzen a számlára, hiszen a jelentkezésed ekkor válik véglegessé.

A webinárium előtt pár nappal kapsz egy linket, amin keresztül regisztrálnod kell. Miután regisztráltál a Zoomba, megkapod az egyedi linkedet és a jelszót a belépéshez. Ezt ne add ki másnak!

 

Mindenkit fel szoktunk hívni a webinárium előtt, aki nem regisztrált még, hogy segítsünk. Soha nem fordult még elő nálunk, hogy ne gondoskodtunk volna arról, hogy valaki hozzáférést kapjon. Segítünk telefonon, ha technikai gondjaid akadnak. Külön személyzetünk van erre a feladatra, számíthatsz ránk!

A tanfolyamokhoz nem kell előképzettség. A legtöbb teljesen alapszíntű. Viszont alapvető számítógépes ismeretek kellenek. Illetve az, hogy már legalább felhasználóként ismerd egy kicsit a közösségi médiát. Legalább legyen egy saját Facebook profilod, amit mint magánszemély már használsz, és nagyjából tudod, hogy működik. Ha legalább a Facebookot ismered, akkor könnyen meg fogod érteni a LinkedInt vagy az Instagramot is, mert azért ezek a felületek nagyon sok mindenben hasonlóak.

Ha már felhasználóként fent vagy ezeken a felületeken, akkor sokkal könnyebben meg fogod érteni az anyagot. Ha még magánfelhasználóként sem használod őket, akkor is érthető lesz, de nagyon tömény.

Azt ajánljuk, ha komolyan gondolod, hogy megtanuld ezeket az eszközöket, akkor előbb próbáld ki őket mint felhasználó.

Igen, mindig tudsz nekünk írni. És ha úgy alakul, fel is hívunk. A képzések végén mindig van kérdezz-felelek rész is. De ha írsz nekünk e-mailt, mindig válaszolunk és segítünk.

Te vagy a brand – személyes márkaépítés a közösségi médián workshop

Részletes tájékoztató a Te vagy a brand workshopról itt.

Stratégiaalkotó workshop

Részletes tájékoztató a workshopról itt.

Frappáns szövegírás workshop

Részletes tájékoztató a workshopról itt.

Személyes márkaépítés a LinkedInen workshop

Részletes tájékoztató a workshopról itt.

Vizuális márkaépítés az Instagramon workshop

Részletes tájékoztató a workshopról itt.

Facebook oldal-, és hirdetéskezelés a nulláról workshop

Részletes tájékoztató a workshopról itt.

Hozz ki többet a Facebook hirdetéseidből workshop

Részletes tájékoztató a workshopról itt.

Blog, ami vonzza az ügyfeleket workshop

Részletes tájékoztató a workshopról itt.

Minden tanfolyamunkat szívesen rászabjuk a cégedre, tevékenységedre is. Gyakran járunk ki nagyobb cégekhez, ahol a marketinges vagy az értékesítő csapatnak adjuk le a kért anyagot.

Erről itt tudsz tájékozódni.

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a megrendeles[kukac]tevagyabrand.hu címre! Örömmel válaszolunk!

 

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0